Provant l’Instagram

Estàndard

Instagram és una aplicació bastant interessant per l’iPhone. Bàsicament consisteix en una sèrie de filtres per aplicar a la càmera d’aquest fantàstic smartphone, juntament amb la possibilitat de guardar les fotos directament en el teu compte de Flickr, publicar-les al teu Facebook o Twitter, etc. Es tracta de veure moltes fotos d’altres usuaris, inspirar-se, provar, disparar i compartir.

Jo he començat en pla nostàlgic, fotografiant dues velles càmeres que són una meravella: la Cànon FT QL i la Fujica ST701, equipades respectivament amb objectius 50mm f:1.4 i f:1.8. És una espècie d’homenatge que igual acabo estenent a les Olympus OM1, Zeiss Ikon Contaflex, Kodak Retina, Canonnete 19, Zenith 122K, etc. Totes elles magnífiques obres de l’enginy humà convertides en productes de consum. El present que mira al passat.

4 pensaments sobre “Provant l’Instagram

    • Oscar

      Hola Núria
      Gràcies pel teu comentari. L’Instagram tabé està per android. I un amic meu també se l’ha instalat a la Blackberry.
      També pots disparar amb qualsevol càmera digital i fer exactament el mateix a l’ordinador utilitzant una aplicació que es diu Pixlr-o-matic. Pots posar filtres, màscares, etc., guardar la imatge a l’ordinador i/o exportarla a la xarxa que vulguis (twitter, facebook, etc.).
      Al proper post d’aquest blog ho comento; es publica la setmana vinent.
      Petons!

Deixa un comentari