I ara provant el pixlr-o-matic

Estàndard

Si en el post anterior provava l’Instagram, una aplicació per fer fotos amb filtres i compartir-les mitjaçant l’iPhone, ara toquinejo una mica el pixlr-o-matic.
Pixlr és un editor fotogràfic online i gratuit que tracta d’emular una versió molt simplificada de Photoshop. Va molt bé si estàs fora i al portàtil no tens forma d’editar i postprocessar imatges.

El 23 de maig (dia del meu cumpleanys!) van llençar pixlr-o-matic, programilla que permet donar efectes interessants a las fotografies en dos o tres clics. Fàcil i amb uns resultats moltes vegades molt satisfactoris. Ara, ademés, aquesta aplicació es pot descarregar al smartphone, de forma que es poden capturar imatges amb la càmara i donar-les-hi efectes artístics en un tres i no res. A l’igual que l’Instagram, es poden editar fotos dels àlbums del smartphone o baixades del Flickr.

Un iPhone explosiu

Amb totes aquestes aplicacions, l’iPhone es converteix en càmara i laboratori artístic a l’hora. En temps perduts (aeroport, sortida de l’escola, al restaurant…) es poden crear impactants imatges i compartir-les a les xarxes: Twitter, Facebook, Flickr, Instagram (que de per sí mateixa ja és una xarxa, amb followers, fabs, etc.), o també guardar-les a la pròpia càmara.

La guitarra que veieu aquí sota és un exemple.

Deixa un comentari